Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Atelier de gatit „bomboane sanatoase” cu Ioana Ginghina

Sambata am gazduit atelierul de gatit „bomboane sanatoase” organizat de care Ioana Ginghina cu multi copii si parinti. Ioana are deja o vasta experienta in organizarea atelierelor cu copii, in cadrul Scolii MiniArtShow.

A fost o zi minunata pentru noi pentru ca cei mici au animat extraordinar locul. Nu ca de obicei nu ar fi animat insa, in momentul in care ai 20 de copii pusi pe treaba, cu veselie si voie buna, energia este la cote maxime. Asa ca, ne-am suflecat manecile, ne-am pus sorturile vesele si am dat drumul la treaba. Ioana a pregatit umplutura bomboanelor raw vegane si diverse decoruri: fulgi de cocos, susan, cacao, nuca pisata, iar copii au bombonit de mare zor, cu multa veselie si pofta…pentru ca de cele mai multe ori bomboana ajungea in gurita, in loc sa stea pe farfurie. Asta a fost un semn bun, ca bomboanele au iesit pur si simplu delicioase.

Pe langa faptul ca Ioana este actrita de profesie, ea este si mama, deci era in elementul ei iar copii o ascultau orbeste, uitand de faptul ca parintii lor sunt si ei prezenti. Toti au invatat sa bombonesca cu zambetul pe buze si practic nu am simtit cand a trecut timpul. Desi a fost un eveniment in care copii au invatat sa faca bombonele sanatoase si parintii sunt cei care au invatat, alaturi de copii lor sa face aceste deserturi. Atunci cand copii sunt implicat in treburi de oameni mari, practic tot ce fac ei este atat de important inca nu are cum sa nu le placa.

Atelierul de gatit "Bomboane Sanatoase" organizat de Ioana Ginghina

Cofetaria Rawcoco si Atelierul de gatit "Bomboane Sanatoase" cu Ioana Ginghina

Asa ca, dragi parinti, daca doriti ca copii vostri sa deprinda gustul dulciurilor sanatoase, raw vegane, nu ezitati sa-i inscrieti la un atelier de gatit. S-ar putea sa fiti surprinsi cat de mult le va placea.

Reteta bomboane sanatoase:

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 300g stafide si/sau curmale inmuiate in 100ml apa timp de 1h . 200g fulgi de cocos si 100g faina din seminte decorticate de floarea soarelui

Pentru decorare: fulgi de cocos, seminte de susan, cacao, nuca pisata…

Mod de preparare: prima data se pun in blender, semintele de foarea soarelui pentru a obtine o faina din ele. Nu este neaparat necesar sa fie o faina fina. Apoi se adauga, pe rand, restul ingredientelor si se obtine astfel o compozitie lipicioasa. Se mai adauga apa, daca este nevoie.

Cu siguranta, pentru noi acesta primul atelier pe care-l organizam impreuna cu Ioana si copii care se inscriu la atelierele ei. Vor urma si altele, pentru ca atmosfera a fost minunata.

 

Bomboane Sanatoase cu Ioana Ginghina la Rawcoco

Cofetaria Rawcoco si Bomboane Sanatoase cu Ioana GinghinaIoana Ginghina la Rawcoco - Atelierul Bomboane SanatoaseAtelierul Bomboane Sanatoase cu Ioana Ginghina la Rawcoco

 

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre
Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2019 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Privacy Policy Settings