Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Asa a fost la seminarul 5 o’clock Tea: English and Books

Ingrediente

Modalitati de Preparare

In cursul zilei de 5 aprilie, adica acum aproximativ doua saptamani, a avut loc seminarul 5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success! Va amintiti, probabil, cei care ne urmariti si pe pagina noastra de Facebook, de faptul ca RawCoco a fost unul din partenerii organizatorilor, Mirunette International Education.

Evenimentul a fost unul din cele 10, de acest fel, prin care se celebreaza 10 ani in organizarea de tabere internationale si consiliere educationala in Scoli si Universitati prestigioase din strainatate, de catre Mirunette International Education.

Atmosfera a fost una relaxanta, evenimentul s-a bucurat de prezenta unui numar foarte mare de participanti, insa cel mai important este faptul ca toti, la final, au degustat minunatiile de prajituri raw vegane create si servite in cadrul evenimentului de catre RawCoco.

Seminarul a fost amplu relatat si in presa romaneasca, publicatii precum Romania Libera, Metropotam si Realitatea acordand spatii editoriale evenimentului (iar numarul publicatiilor a fost mai mare, am amintit doar cateva, cele mai importante dintre ele). Drept urmare, cunoscute fiind detaliile si povestea seminarului 5 o’clock Tea: English and Books, your one-way ticket to success!, noua ne ramane doar sa va aratam, in imagini, cum a fost acolo. 🙂

 

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings