Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

Aparitii TV

ANTENA 1: Cum Sa Prepari un Suc Care Indepărtează Fumul de Tigară

16 mai 2016

Eşti fumător activ sau pasiv? Atunci acest suc este pentru tine deoarece este pur si simplu o bombă de vitamina C. O reţetă pe care o poţi prepara şi tu foarte uşor acasă: http://www.rawcoco.ro/esti-fumator-ac…. Sau, daca nu ai timp sa-ti pregatesti sucurile acasa, te asteptam la RawCoco in fiecare zi cu Programul de Sucuri pentru Fumatori. Se poate comanda online de aici: http://www.rawcoco.ro/categorie-produ…. Sucul pentru fumători mizează pe proprietăţile uimitoare ale fructelor şi ale legumelor care ajută la eliminarea mucusului în exces, dar şi pe capacitatea lor constructoare şi regeneratoare a organismului. Sucurile din fructe curată şi energizeaza organismul, furnizându-i întreaga cantitate de carbohidraţi şi de zahăr de care are nevoie iar legumele ajută la reconstruirea şi regenerarea celulelor organismului.

RawCoco

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.

CARTE{INVATA DESPRE SUCURILE NATURALE}

Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.

ANCA ALUNGULESEI{DESPRE MINE}

Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.

Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings