Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

Anca Alungulesei

La începutul anului 2014 am fondat, împreună cu soţul meu, RawCoco – prima cofetărie-ceainărie raw vegan din România. Iniţial am gândit RawCoco doar ca pe o cofetărie în care cei care vin să găsească cele mai gustoase şi sănătoase deserturi raw vegan. Şi pot spune, fără falsă modestie, că ne-a reuşit acest lucru din plin. Aş vrea să reţii un lucru foarte important pentru mine: povestea businessului RawCoco, înainte de a fi patronată de cifre, este una încărcată de pasiune, sănătate şi dragoste pentru natură şi oameni.

Însă, lucrurile au evoluat atât de repede încât acum, în momentul în care scriu aceste rânduri, RawCoco deja nu mai este doar o cofetărie. La câteva luni de la deschidere, am dezvoltat partea de juice bar, dezvoltand programele terapeutice cu sucuri naturale dar si partea de meniuri personalizate. Astfel, RawCoco a devenit şi locul de unde îţi poti lua zilnic porţia de “Sănătate la pahar” sau la farfurie.

Pentru că, între timp, am început sa gătesc foarte des in diverse aparitii TV, în 2015 am pus bazele serialului meu de gătit online, Mademoiselle Coco, lansat pe Youtube. Aici prepar tot felul de rețete alături de un invitat special: în fiecare lună invit câte o vedetă din România în bucătăria de la RawCoco.

Pentru ca din ce in ce mai multe persoane isi doresc un stil de viata cat mai sanatos, am dezvoltat un nou serviciu, ce vine în întâmpinarea tuturor celor care vor sa invete secretele bucatariei raw vegan: workshopurile RawCoco. Pe acestea le organizez lunar, la RawCoco sau în deplasare  (workshopuri coporate sau in scoli si gradinite). La cerere, merg în corporaţii care îşi doresc să ofere angajaţilor cursuri de gătit cu specific raw vegan sau în scoli si grădiniţe. Îmi doresc foarte mult să-i familiarizez, in special pe copii, cu gusturile naturale ale legumelor şi fructelor, excluzând astfel zahărul alb rafinat.

Deoarece cred foarte mult în puterea vindecătoare a legumelor şi a fructelor şi sunt convinsă că introducerea lor în alimentaţia zilnică sub formă de sucuri ne schimbă viaţa, din luna Iunie 2016 puteţi găsi prima mea carte despre sucurile naturale: “Sănătate la pahar. Ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, carte pe care te invit să o citeşti deoarece este un ghid practic prin intermediul căruia vei învăţa cum să îţi prepari propriile sucuri stoarse prin presare la rece şi, de fapt, vei învăţa cum să-ţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă. Mai multe detalii despre carte găseşti aici.

Te invit in fiecare zi pe www.rawcoco.ro platforma online pe care îţi împărtășesc zilnic faptul că “sănătatea se învaţă”. De asemenea, rawcoco.ro functioneaza si ca magazin virtual. Aici îţi poţi face cumpărăturile pentru acasă, deoarece livrăm produsele atât în Bucureşti cât şi în țară: de la deserturi și superalimente, până la aparatură profesionistă, necesară atât în bucătăria raw vegan cât și în cea tradiţională.

Deocamdată ma opresc aici, însă, pe măsură ce RawCoco se va transforma și, implicit și eu, îţi voi împărtăşi si ţie. Cine ştie, poate te inspiră și pe tine și vei înţelege faptul că “sănătatea se învaţă” si apoi se traieste. Te rog să nu uiţi acest lucru!

Cu recunoştinţă si prietenie,
Anca

ANCA ITI RECOMANDA

Copyright © 2013 - 2023 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings