Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

Ale Blake despre Detox Happy Body

Continuam seria testimonialelor despre Detox Happy Body cu o noua parere din partea unei cliente ce tocmai a terminat cura detox cu primul program de detoxifiere, din Romania, bazat in totalitate pe sucuri naturale, marca RawCoco.

Saptamana trecuta a fost randul celebrei cantarete pop-dance, Ale Blake, sa incerce Detox Happy Body. Pe Ale Blake o cunoasteti in primul rand prin prisma hit-ului Weekend, care a facut furori in urma cu cativa ani. Desigur, o mai cunoasteti si dupa mult mai recentele sale melodii celebre, cum ar fi Girls Go La sau Kiss You, melodii cantate impreuna cu sotul sau, Sasha Lopez.

Foarte sincera din fire si extrem de atenta la ceea ce testeaza si promoveaza, Ale Blake a dorit sa fie sigura ca Detox Happy Body chiar este „ca in reclama”, adica excelent in curele de detoxifiere si slabire. Si mai mult de atat, a vrut sa fie sigura, mai bine zis sa simta pe propriul organism cum sucurile Detox Happy Body chiar elimina senzatia de foame fara a lipsi corpul de vitaminele si energia de care are nevoie.

Iata ceea ce va transmite Ale Blake:

„Corpul meu e fericit!
Nu sunt genul sa promovez chestii nesanatoase corpului, mai ales ca eu am o mare grija de sanatatea mea si nu mi-as face rau niciodata cu tot felul de nebunii, inventate peste noapte. Nu regret o secunda ca am inceput programul de Detox Happy Body de la RawCoco.1457708_990531497640694_2950451271147510581_n
Am crezut ca nu-mi vor fi suficiente doar niste sucuri! Acum insa pot face diferenta si pot recomanda in sfarsit un program sanatos pentru a-ti curata organismul, plin de vitamine si minerale! Ce m-a surprins, e faptul ca nu exista senzatia de foame iar din asta inteleg ca-mi primesc exact dozele necesare pentru intreaga zi si pentru a ma simti super energica. Sa nu uitam ca eu ma antrenez cam intens :)) insa nu am nici un disconfort fizic!
Pentru cine doreste o detoxifiere benefica, recomand cu mare incredere Detox Happy Body de la RawCoco.
Va recomand cel mai bun bun program de detox cu sucuri din oraș!”

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings