Telefon:
0743 032 228
0748 232 029
021 230 3424

RAW-LIFESTYLE

5 articole populare în Martie

Luna martie a marcat prima lună de primăvară și chiar dacă am avut parte de puține zile cu soare, a fost o lună în care am fost foarte răsfățate.

De 8 Martie, Radu Vâlcan ne-a făcut o surpriză atât nouă cât și soției lui pentru care a gătit, în episodul 15 al serialului online de bucătărie raw vegan #MademoiselleCoco, un tort de ciocolată pentru femeile însărcinate care… nu conține ciocolată!

Am sărbătorit cei 40 de Sfinți Mucenici cu festin culinar fără foc: mucenici raw vegan cu nucă din belșug, serviți alături de o porție delicioasă de #SănătateLaPahar.

Am învățat cum preparăm un suc diuretic pentru excesele de mâncare sau detoxifierea de primăvară și cum să ne pregătim acasă propriile produsele pentru curățenia de primăvară, din ingrediente bio.

Vă invit să vedeți mai jos care au fost cele mai populare articole ale acestei luni, să vă bucurați de zilele călduroase care urmează și vă doresc multă #sănătate!

Cu drag și recunoștință,

Anca ♥

Anca si Radu

1. RADU VÂLCAN PREGATESTE DE 8 MARTIE UN TORT DE CIOCOLATĂ PENTRU FEMEI ÎNSĂRCINATE

Iată că a venit momentul să pregătim un desert special pentru atât pentru viitoarele mămici cât şi pentru mamele care alăptează. Invitatul de astăzi, din Mademoiselle Coco, serialul meu online de bucătărie raw vegan, este Radu Vâlcan, viitor tătic şi soţul Adelei Popescu.

2. TRADIŢIA CELOR 40 DE MUCENICI. LA RAWCOCO SĂRBĂTORIM CU MUCENICI RAW VEGAN

Conform tradiţiei, pe data de 9 martie, noi, creștin-ortodocși îi sărbătorim pe cei 40 de mucenici din Sevastia. Adică îi sărbătorim cu mucenici şi păhărele :)

Mucenic raw vegan RawCoco
curatenia-de-primavara-4

3. CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ, 100% BIO!

Acum că am scăpat oficial de iarnă, putem să deschidem larg geamurile și să ne bucurăm de aerul proaspăt de primăvară care ne intră în casă. Denumită anotimpul renașterii, primăvara reprezintă momentul perfect pentru a face curat atât în alimentație […]

4. SUC DIURETIC DE PRIMĂVARĂ

Dacă te simţi puţin balonat, ai făcut excese alimentare sau ai nevoie de o detoxifiere rapidă de primăvară, încearcă acest minunat suc diuretic de primăvară. Pătrunjelul este un diuretic eficient care ajută la uşurarea retenţiei de lichide […]

suc diuretic de primavara
felii-de-caramel-1

5. Felii de caramel cu cocos

Vi se întâmplă des să poftiți la #cevadulce în timpul zilei, dar nu vreți să mâncați batoane de ciocolată sau prăjituri de la magazin? Astăzi am pregătit rețeta perfectă pentru voi: un desert rapid sănătos și mega-gustos, care convinge orice pofticios: felii de caramel cu cocos.

ANCA ITI RECOMANDA

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2022 RawCoco Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Whoops, you're not connected to MailChimp. You need to enter a valid MailChimp API key.

Privacy Policy Settings