Astăzi, în a doua zi de Paște, ne aducem aminte cu drag de ce s-a întâmplat în luna Aprilie la RawCoco.
A fost o lună cu pregătiri intense pentru sărbători, în care am lansat două episoade noi din serialul online de bucătărie raw vegană #MademoiselleCoco. Am avut și un invitat surpriză – Nicoleta Luciu – alături de care am pregătit pască raw vegan, un desert pascal de nelipsit de pe mesele de sărbătoare ale românilor.
Am învățat cum să preparăm iaurt raw vegan din caju, fără lactoză, zahăr și gluten, potrivit pentru cei care nu tolerează lactoza sau au un regim alimentar vegan. Am aflat ce legume și fructe trebuie să consumăm pentru a ne adapta organismul la temperaturile de primăvară și cum pregătim cu ele sucuri și smoothieuri pentru a ne bucura de porția zilnică de #SănătateLaPahar.
Vă invit să vedeți mai jos o listă scurtă cu cele mai populare articole ale acestei luni și sper că v-ați încărcat cu energie pozitivă în această mini-vacanță de Paște. Multă #sănătate!
Cu drag și recunoștință,
Anca ♥